下仁田町商工会フェスティバル(祭り;11/2)に出店し、乳製品、肉製品をお祭り価格にてご提供しました。
たくさんのお客様にご来店いただき、誠にありがとうございました。
次回はねぎ祭り(11/23)に出店予定です。
今後とも、どうぞよろしくお願いいたします。
ところで、(当日の)焼き場担当者より、是非お伝えしたいことがあるようです。
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『高校生のあなた、好青年へ』
最初は牛串一本のご注文。
「高校生が、お祭り価格とは言え*00円/本の牛串を」と思いながらご提供しました。
その後しばらくして、見覚えのある姿が、…「もう一本。美味しいですねぇ」と。
「そうでしょ、美味しいんです」と焼き上げると、
その後また「2本」
さらに、少し時をおいて「4本」
閉店間際にも「4本」
計5回のご来店、12本のご注文。
いやぁ、4回目には、ロス削減の観点から、売りものにできないかなという牛串とフランクフルトをお付けしましたが、…。
焼き場担当者として、「高校生にこんなに散財してもらい・させて良いのか」と思うと同時に、「若いっていいいねぇ」「あっぱれ!」等、いろいろな思いのよぎった、本当に楽しい一日でした。
また、どこかでお会いしましょう!!
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おいしい!と言っていただく肉は、ジャージー牛の素材の良さと,、歴代の職員の自己研鑽、放牧・飼養管理の努力の結晶です。
今後ともそういうお肉を提供できるよう、努力します!
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We participated in the Shimonita Town Chamber of Commerce Festival (商工会フェスティバル) on November 2, offering our dairy and meat products at special festival prices.
We sincerely appreciate the many customers who visited our booth.
Our next event will be the Shimonita Negi Festival on November 23.
We look forward to your continued support.
And now, a message from the staff member in charge of the grill that day.
“To the high school student — that fine young man”
Your first order was just one beef skewer.
As I handed it to you, I couldn’t help thinking,
“Wow, a high school student buying a beef skewer for ¥○○○, even at festival pricing.”
A little later, I noticed a familiar figure coming back:
“Another one, please. It’s really good.”
I replied, “Right? It is delicious,” as I grilled it for you.
Then you returned again — ‘Two more.’
And after a short while — ‘Four.’
And right before closing — another four.
In total, five visits and twelve skewers.
By the fourth visit, thinking about reducing waste,
I added a skewer and a frankfurter that weren’t suitable for sale…
As the grill attendant, I found myself wondering,
“Is it really okay for a high school student to spend this much here?”
But at the same time, many thoughts crossed my mind—
“Ah, youth is wonderful,” “Good for him!”
—and it truly became a memorable, happy day.
I hope we meet again somewhere!
The meat you enjoyed so much is the result of the natural quality of Jersey cattle,
combined with years of dedication—our staff’s continual training, and careful grazing and herd management.
We will continue striving to provide meat that lives up to that standard.


