10月から土日祝限定で、神津牧場の乳製品を使った『本日のスイーツ/スウィーツ』の提供をスタートしました。
スイーツの組み合わせは週によって変わり、数量限定の販売です。
今年度は牧場のヨーグルトを使ったチーズケーキや、生クリームを使ったガトーショコラなどを提供しました。
『本日のスイーツ』も年内残すところあと2回です。
11月22~24日はプリンとガトーショコラのセット
11月29~30日はチーズケーキとガトーショコラのセット
の予定です。
ぜひ食べにいらしてください。
来年度は「花まつり」や「もみじ祭り」での提供も予定しています。
スイーツの種類も増やしていきたいと思っていますので、どうぞ、お楽しみに。
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Since October, we have been offering “Today’s Sweets”—made with Kouzu Farm’s dairy products—on weekends and holidays only.
The sweets lineup changes each week and is available in limited quantities.
This year, we have served items such as cheesecake made with our farm yogurt and gateau chocolat made with fresh cream.
There are only two more weekends left for “Today’s Sweets” this year:
November 22–24: Pudding & Gateau Chocolat set
November 29–30: Cheesecake & Gateau Chocolat set
We hope you’ll stop by and enjoy them.
Next year, we also plan to offer our sweets at events such as the Flower Festival and the Autumn Leaves Festival.
We aim to expand the variety of sweets as well—please look forward to it!


